Feesten en evenementen

Taartjes Maken 2013
Zaterdag 2 februari gaan we zelf taartjes maken!!
Om 13.00 uur beginnen en rond 14.00 uur zijn we klaar
Het vindt plaats in ons clubhuis

Korfbalkamp 2012
Vrijdag 15 en zaterdag 16 juni komt er weer een korfbalkamp aan!!!
Vrijdag zijn jullie vanaf 17.30 uur welkom om de tenten op te zetten.
Om 18.15 vertrekken we voor het discozwemmen
We sluiten het kamp af met een ouder-kind toernooi en daarna lekker BBQen

Jeugduitje
Zaterdag 25 februai 2012 gaan we met de jeugd van Argento Glow in the Dark Midgetgolfen!
We vertrekken om 17.00 uur vanaf de Meent dan gaan we bij de Mac een hapje eten en vanuit daar gaan we door naar het midgetgolfen.
De kosten zijn € 4 p.p. Neem zelf geld mee voor de Mac!

Fietsspeurtocht 2011
Zaterdag 7 mei 2011 is er voor de jeugd van Argento een fietsspeurtocht. We beginnen om 10.00 uur bij het clubhuis. Zorg dat je fiets in orde is, want het wordt wel een tocht. Onderweg zijn er een aantal vragen en opdrachten die beantwoord en gedaan moeten worden. Waar we uiteindelijk uitkomen is nog een verrassing. Iedereen mag één vriendje of vriendinnetje meenemen. Geef je dus snel op via het antwoordstrookje in de Argentopost. Dit strookje inleveren bij je trainer of iemand van de evenementencommissie.

Fietsspeurtocht

Kamp 2011

Ook dit jaar willen we weer een kamp organiseren. Weet jij nog een leuk thema, dan kan je dat doorgeven aan je trainer / coach. Het kamp wordt waarschijnlijk gehouden op 17, 18 en 19 juni.

Kamp

Momenteel wordt er achter de schermen gewerkt aan verdere feesten en/of evenementen.