Routebeschrijving

ARGENTO VELD Meidoornpad 1, (0182) 382585

Vanuit richting Rotterdam langs Krimpen ad IJssel en Bergambacht richting Schoonhoven. De 1e, 2e en 3e rotonde (N210) rechtdoor nemen. Bij de 4e rotonde linksaf (driekwart) de Achterwetering en sla rechtsaf de Vlierstraat in. (de tweede straat eerste straat is doodlopend) Aan het einde van deze straat naar rechts (Sparrenstraat). Met de bochten mee naar links en parkeren bij de dichtbij zijnde parkeerplaats. Aan de rechterkant bevindt zich de korfbal- en jeu de boules accommodatie.

Vanuit richting Gouda langs Stolwijk en Bergambacht richting Schoonhoven. De 1e, 2e en 3e rotonde (N210) rechtdoor nemen. Bij de 4e rotonde linksaf (driekwart) de Achterwetering en sla rechtsaf de Vlierstraat in. (de tweede straat eerste straat is doodlopend). Aan het einde van deze straat naar rechts (Sparrenstraat) Met de bochten mee naar links en parkeren bij de dichtbij zijnde parkeerplaats. Aan de rechterkant bevindt zich de korfbal- en jeu de boules accommodatie.

Vanuit richting Utrecht / den Bosch: op de A2 afslag IJsselstein nemen en langs IJsselstein Lopik Cabauw en bij de eerste rotonde, net voor Schoonhoven, rechtdoor rijden en vervolgens bij de eerstvolgende rotonde linksaf en bij de even verderop gelegen rotonde wederom linksaf Schoonhoven Oost inrijden, de Achterwetering en sla rechtsaf de Vlierstraat in (de tweede straat eerste straat is doodlopend. Aan het einde van deze straat naar rechts (Sparrenstraat). Met de bochten mee naar links en parkeren bij de dichtbij zijnde parkeerplaats. Aan de rechterkant bevindt zich de korfbal- en jeu de boules accommodatie.